Έπιπλα Γιάννης

ειδικές κατασκευές

Κατασκευή Επίπλων

Η εταιρία μας δραστηροποιείται στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών από τα μέσα της δεκαετίας του 90. Με πολύχρονη πείρα στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών μπορούμε να δώσουμε στο ξύλο την μορφή που θέλετε.

Το επίπεδο κατασκευής και φινιρίσματος είναι σε υψηλά επίπεδα.

Αναλαμβάνουμε κατοικίες και κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, έπιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές επίπλων. Επίσης αναλαμβάνουμε την επίπλωση επαγγελματικών χώρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορείτε να μας υποβάλετε το σχέδιό που επιθυμείτε για να το μελετήσουμε, να σας κάνουμε την δική μας πρόταση και να το υλοποιήσουμε.

Ειδικές Κατασκευές

Οι εδικές κατασκευές για κουζίνες, συνθέσεις τοίχου, έπιπλα μπάνιου γραφεία, ντουλάπες, παιδικό έπιπλο, ράφια είναι το σημείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην κατασκευή επίπλων. Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε ειδική κατασκευή απαιτεί ο χώρος σας, εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο

Υλοποιούμε την κατασκευή επίπλων με βάση το δικό σας σχέδιο ή δικό μας, αν μας το ζητήσετε. Κατασκευάζουμε έπιπλα λειτουργικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες κάθε χώρου και σε κάθε ιδιοκτήτη. Οι ειδικές κατασκευές είναι μελετημένες στην λεπτομέρεια, με τέλεια εργονομία και αισθητική υψηλού επιπέδου, προσδίδουν στους χώρους σας  αρμονία και πρακτικότητα, δυναμισμό και διαχρονικότητα.

Pin It on Pinterest

Share This